Privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med at du bliver kunde hos Pernillebrygger vil du give nogle personoplysninger, så jeg kan skabe et hjem du føler dig hjemme i, herunder særligt

Dit navn
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer

Andre personoplysninger kan være

  • Dine hobbyer
  • Køn
  • Alder
  • Billeder af din indretning

Disse personoplysninger behandler jeg i forbindelse med både håndteringen af din henvendelse, men også da det er nødvendigt for, at jeg kan opfylde min del af aftalen og sikre at du får et hjem hvor du føler dig hjemme. Jeg anvender tredjeparter til at sikre at oplysninger sendt via hjemmesiden, er sikret, samt sende nyhedsbreve. Der er indgået databehandleraftaler med alle, hvilket er min garanti til dig, at dine oplysninger behandles sikkert og i overenstemmelse med GDPR – persondataforordningen – samt databeskyttelsesloven.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har afgivet et samtykke til mig, f.eks. ved at sige ja tak til nyhedsbreve og/eller at jeg må bruge eventuelle før/efter billeder af indretningen, behandles dine oplysninger indtil det ikke længere er relevant. Du kan altid trække dit samtykke tilbage, uden at det har konsekvens for hovedaftalen med mig. Dette kan du gøre ved at kontakte mig på pernille@pernillebrygger.dk

Datasikkerhed

Uanset om dine personoplysninger behandles med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil de altid behandles sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Pernillebrygger
CVR-nr. 31192382
E-mail: pernille@pernillebrygger.dk

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har liggende om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format. Har du ønsker om ændring eller at få oplyst hvilke data jeg har på dig, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at dine personoplysninger skal behandles eller ønsker begrænsning af behandlingen, kan du også sende en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at klage over Pernillebryggers behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen:

Borgergade 28
1300 København
Telefon 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

 

 

 

Udarbejdet af: ERHVERVSJURISTEN
www.erhvervsjuristen.com
CVR: 37092037

Privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med at du bliver kunde hos Pernillebrygger vil du give nogle personoplysninger, så jeg kan skabe et hjem du føler dig hjemme i, herunder særligt

Dit navn
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer

Andre personoplysninger kan være

  • Dine hobbyer
  • Køn
  • Alder
  • Billeder af din indretning

Disse personoplysninger behandler jeg i forbindelse med både håndteringen af din henvendelse, men også da det er nødvendigt for, at jeg kan opfylde min del af aftalen og sikre at du får et hjem hvor du føler dig hjemme. Jeg anvender tredjeparter til at sikre at oplysninger sendt via hjemmesiden, er sikret, samt sende nyhedsbreve. Der er indgået databehandleraftaler med alle, hvilket er min garanti til dig, at dine oplysninger behandles sikkert og i overenstemmelse med GDPR – persondataforordningen – samt databeskyttelsesloven.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har afgivet et samtykke til mig, f.eks. ved at sige ja tak til nyhedsbreve og/eller at jeg må bruge eventuelle før/efter billeder af indretningen, behandles dine oplysninger indtil det ikke længere er relevant. Du kan altid trække dit samtykke tilbage, uden at det har konsekvens for hovedaftalen med mig. Dette kan du gøre ved at kontakte mig på pernille@pernillebrygger.dk

Datasikkerhed

Uanset om dine personoplysninger behandles med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil de altid behandles sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Pernillebrygger
CVR-nr. 31192382
E-mail: pernille@pernillebrygger.dk

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har liggende om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format. Har du ønsker om ændring eller at få oplyst hvilke data jeg har på dig, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at dine personoplysninger skal behandles eller ønsker begrænsning af behandlingen, kan du også sende en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at klage over Pernillebryggers behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen:

Borgergade 28
1300 København
Telefon 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

 

 

 

Udarbejdet af: ERHVERVSJURISTEN
www.erhvervsjuristen.com
CVR: 37092037

Pin It on Pinterest