Stylemetoden - live

Få et hjem du føler dig hjemme i med en LIVE styling dag

LIVE styling dag

På LIVE styling dagen inviterer du mig, en boligcoach, inden for dine døre og du lærer at style dit hjem med dine ting, i dine farver; på en professionel måde.

N

Få en personlige stil.

N

Bliv bevidst om hvilke farver du ønsker i dit hjem.

N

Få viden om hvordan du styler dit hjem personligt.

N

Bliv bevidst om, hvilke ting du ønsker i dit hjem.

N

Få et hjem du føler dig hjemme i.

N

Lær at bruge alt det du allerede har.

Mine kunder fortæller

Jeg er helt høj efter min LIVE styling dag og jeg kan virkelig mærke, at vi nu får skabt det helt rigtige hjem til netop os. Jeg synes egentlig at vi boede ok før, men jeg følte, at der manglede de der sidste “10 %”.  Derfor bookede jeg Pernille til at hjælpe os med at få skabt et dejligt personligt hjem. Pernille får hermed mine varmeste anbefalinger.

Christina

Business Manager, Ribe

Pernilles skønne væsen og ærlige udmeldinger giver et skønt energi boost der kun bliver størrer og størrer som arbejdet med at virkeliggøre drømmene skrider frem. Pernille fanger hurtigt “vores og husets sjæl” og bruger i høj grad de ting vi i forvejen har. En helt igennem fantastisk oplevelse alle skulle unde sig selv og deres hjem ❤

Theila

Sygeplejerske, Sønderborg

LIVE styling dagen – Lær at style dit hjem med dine ting, i dine farver; på en professionel måde.

Du og dit hjem vil være i fokus hele dagen og du må stille alle de dumme spørgsmål – dem som jeg sikkert vil elske. Vi skaber sammen rammerne for dit drømmehjem.

Dagen er KUN for dig, der ønsker at ændre dit hjem nu. Du skal være villig til at vende op og ned på dit hjem – vi flytter rundt på møblerne på selve dagen. Men samtidig er det altså skide sjovt.

Sofahjørne efter brug af stylemetoden
Vi smøger ærmerne op og flytter på dine sager/møbler – hvorfor vente vi skal jo se om det fungerer NU.
Du får viden om hvad der fungerer i DIT hjem.
Jeg hjælper dig med at løsne op for den dybeste bolig-smerte.
Jeg spytter det ene fif ud af ærmet efter det andet.
Du vil opleve at se dit hjem med nye briller.
Pernille Bryggers køkken
Pernille Bryggers kontor
Seng ved grøn væg - Pernille Brygger

På selve LIVE Styling dagen hjemme hos dig arbejder vi ud fra 5 steps

N

STEP 1: Drømme og følelser

Vi tager først en snak om udfordringer, drømme, mål og følelser og du viser mig rundt i dit hjem. Vi har fokus på god og dårlig indretning/energi. Hvad fungerer og hvad fungerer ikke i dit hjem. Vi begynder i det rum, hvor der er de største udfordringer.
N

STEP 2: Dit personlige styleboard

Vi sætter fokus på farver, materialer og kontrakter. Vi sætter billeder på din stil og vi udarbejder i fællesskab et personligt styleboard (et visuelt overblik over din smag). Glem ikke at vi indimellem gir den gas og flytter rundt på dine ting og møbler.
N

STEP 3: En skræddersyet indretningsplan til dit hjem

Jeg samler op på de to foregående steps og jeg skræddersyr en overordnet plan. En indretningsplan der guider dig til selv at arbejde videre med din indretning. Jeg gør indretningsplanen helt færdig sidst på dagen (nogle gange har jeg færdiggjort den hjemme, hvis der var noget der lige skulle undersøges).
N

STEP 4: Shoppingguide incl. elementliste, priser og butikker

I din nye styling af dit hjem, kommer der højest sandsynligt til at indgå nogle nye elementer. Disse skal du købe ind efterfølgende. Jeg udarbejder en shoppingguide som en del af indretningsplanen. Hermed bliver det nemt og overskueligt for dig at følge stylingen helt til dørs.
N

STEP 5: Styling af dit nye hjem

Her i sidste step skal vi smøge ærmerne op en sidste gang. Vi har allerede gjort meget af arbejdet løbende på dagen, men vi følger lige op på hvert rum her til sidst. Er der sammenhæng, hvordan er følelsen når du træder ind, hvad mangler før stylingen er helt perfekt?

Live fra Instagram

Pin It on Pinterest